12 Nisan 2011 Salı

Google'ın Annesi

Blogumun 1 aydır kapalı olmasıyla ilgile değil sıkıntım; 6 aydır bir açılıp bir kapanması ve bu konuda Google'ın hiçbir s.kim yapmaması. Hani aklıma geldikçe yazıyorum bir şeyler, insan doluyor, yazmak istiyor. Google'ın elimden aldığı sadece blogum değil; içimi döktüğüm günlüğümü, "Midas'ın kulakları eşşek kulakları / Dişleri inci, kiraz dudakları" diye haykırdığım kuyumu elimden aldı p.zevenkler. Tamam, şimdi rahat rahat girebiliyorum ama ne olacak benim domain? Ne olacak 1 kelime yazmamı bekleyen milyonlarca hayranım? Bunları düşündüğü var mı a Google?

"Son bir ayda neler neler oldu aq." Böyle demek isterdim ama bir s.kim olduğu yok. Zaten tam da bu yüzden blog yazma ihtiyacı duyuyor insan. Belki de bloga gereğinden fazla misyon yüklemişim; yine bir alışkanlığı tutku haline dönüştürüp yokluğunda ızdırap çekmişim tam olarak bilemiyorum ama Blogger; senin ananı avradını s.kerim. Kapat aq şu yasadışı Digiturk yayını yapan blogları, geri ver etki alanı adımı da adam gibi, içimden gelerek bir şeyler yazayım.

Türkiye'de yaşayan ve her haltı kafasına takarak kendine eziyet eden bir insanım. Türkiye lan! Kafaya takılacak o kadar şey var ki! Yani her gün de insan "Şu konuda şöle düşünüyorum, evet şöyle şöyle yapın ki adam olun, akıllı olun" yazamaz. Gazeteleri, televizyonları kaplayan o abuk sabuk şeylerin bünyeme yaptığı etkiyi kusayım ki, kendi dertlerim kalsın sadece aklımda. Bak dün akşam yine ağrıdan g.tümün üstüne oturamıyorken (yapılacak seviyesiz şakaları duymazdan geleceğim) kendimi "Vay anasını arkadaş, CHP'nin yaptığı revizyona bak, n'apıyo bunlar aq?" diye düşünürken yakaladım. Çok afedersiniz ama s.kmişim partisini de seçimini de ama insan kafaya takıyor! Ya da ben insan değilim (ikinci olasılığı tercih edecek pek çok dostum var, ne güzel).

Bakın neler oldu: Libya'ya gittik. Japonya'da deprem. Nükleer santral sızıntı yapıyor. Tayyip "Evde de doğalgaz var n'olmuş yani" dedi. ÖSYM s.çtı. Aptulla tatmin oldu. Gazeteciler yine hapiste. Seçimler geliyor. CHP Ergenekon sanıklarını aday gösterdi. Galatasaray kümede kalma mücadelesinde. Kayıp çocukların katili yakalandı.

Beynimde hepsi birbirini s.kiyor şu yukarda saydığım olayların. Bir kavga, bir gürültü; sorma yani. Cinnetin eşiğindeyim. Halbuki benim kendime dert edinecek iki ayrı işim, 3 ayrı koldan çözmeye çalıştığım sağlık problemlerim, sağlamaya çalıştığım bir huzurum ve kendimi vakit ayırmak zorunda hissettiğim ve gayet de memnun olduğum huzur noktalarım var. Bunların neredeyse hiçbirine beynimde yer ayıramıyorken, kafamda grup seks yapan ülke ve dünya meselelerine mesir macunu yediren Google'ın ta kendisidir. Çabuk yap düzelt şu yediğin bokları! Yazacak çok şey var.

7 yorum:

  1. Dgitürk'e senin kadar gıcık oluyoruz.. Kınıyoruz ailecek:D:D

    YanıtlaSil
  2. müdür ya şu fonu değiştir veya bizim göz tedavimizi üstlen. orjinal dilinde osmanlı fermanı okusam daha az çile çekerim :)

    YanıtlaSil
  3. eklemeyi unutmuşum yazı da şahane.

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederim o zaman :D taam ilk fırsatta değiştireyim...

    YanıtlaSil
  5. ee, hani yeni yazı?

    bir de, maillerini kontrol et ara sıra, 2 gündür bir cevap alamadık sayın halilei :)

    YanıtlaSil
  6. Tekrar yazmana sevindim birader. Yanlız bu etki alanı adları sorunu hazirandan önce çözülmeyecekmiş haberin olsun. Yaz da okuyalım.
    Saygılar

    YanıtlaSil
  7. - Mur@ -
    Teşekkür ederim, bir teşekkür de bilgilendeirmen için ederim :)

    - _DamaLatina_ -
    Yeni yazı yayında. Kontrol ettim; balık burcu değilim maalesef. Kontörüm yok, teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil