25 Şubat 2010 Perşembe

Yemeli mi, Yanında mı Yatmalı?

Şu anda yeryüzünde kaç kişi seks yapıyor bilebilir misiniz? Sadece gece yapılan bir etkinlik olarak kabul edelim hadi. Dünyanın yarısında gece yaşanıyor. Nüfus 6 milyar. 3 milyar insan geceyi yaşıyor o zaman, ortalama olarak. Hadi 1.5 olsun. Bu 1.5 milyar insanın en az 500 milyonu şu anda kütür kütür seks yapıyor bence; ama emin ol daha fazladır, kış aylarındayız. Kaçı bundan maksimum zevki alıyor, Nirvanaya boşalıyor derseniz yüzde birinden azı olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla. Bu koskoca keyifsiz topluluk içinde niçin keyif almadığını bilenlerin sayısı ise en fazla o yüzde birden az olanlar kadarının yüzde biri kadar falandır (anladın di mi?).

500 milyon insan takılıyor. Deprem etkisi. Yatak gıcırtıları, haykırışlar, bağırışlar, böğürüşler. Bu 500 milyon insanın maksimum 5-6 bini sevişip yiyişmiştir seksten önce; bahsetmek istediğim konu bu. Yani kasıkların zorlamasıyla değil, kalp çarpıntısıyla birleşen insanların az olması sorunu. Eşeyli mastürbasyon gibi birşey duygusuz cinsellik, elle yapılan aktiviteden bir farkı yok. Bir an evvel tatmin olma amacı güdüyor, tamamen bencil.

Sevdiği bir kişiyle ilişkide bulunan kişilerle kalkanları indirmeye çalışan kişilerin girdiği ilişki bir değil yavrularım. Marifet de değil. İnsanca bile değil. Karşınızdakine ve daha önemlisi kendinize ne kadar büyük bir saygısızlık yaptığınızın farkında değilsiniz belki. İnsan; vücudundan daha fazlasıdır her zaman. Bunu göz önünde bulundurmadan yapılan cinsel eylem, karşınızdakinin bedenini kullanmak, ruhunu görmezden gelmektir; partnere eşya muamelesi yapmaktır. Bu karşınızdakine yaptığınız saygısızlıktı. Kendinize yaptığınız ise; bedeninizin kontrolünü beyinden almak, kendinize hayvan muamelesi yapmaktan başka bir şey değil. Daha fazlasını hak etmediğini düşünenler için söylenebilecek fazla söz yok ama emin olun; sizin bu sürtünmeden aldığınız haz bir küvet dolusu suyun çırpınmasıysa, işin içine önce sevgi ve saygının, ondan sonra hormonların karıştığı bir ilişkinin verdiği haz, tsunami gibi olur.

Hepinize bu akşam sevdiğiniz biriyle cinsel ilişki tavsiye ediyorum. Arkadaşınız olur, sevgiliniz olur, bunun ayıbı yok. Tercihlerinize karışmam tabi ama, hemcinsiniz olmamasına dikkat etseniz kafidir. Son olarak da bir uyarı: Tavşan gibi ..kişin ama penguen gibi çoğalmayın. Bir de güvenliğe önem verin, inşaat alanına kasksız girmeyin. Hayırlı işler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder